kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Tänk va. I så många år har jag följt denna coola kvinna; Clare Press. Kommer från England, bor sedan 17 år tillbaka i Australien (ska erkänna att jag trodde verkligen hennes dialekt var australienska, så jag skämdes något när hon sa att hon var britt)

 

Anyway. Clare jobbar med hållbart mode och har gjort i många år. Hon har gjort en resa som säkert många gjort, gått från fast fashion till slow fashion. 

 

Clare driver podden, som jag äääälskar, Wardrobe Crisis, och den är så himla bra och upplysande. Hon sitter också på the advisory board, typ en expertpanel, för Copenhagen Fashion Week, som ÄR, den mest hållbara Fashion Week there is, så att säga. 

 

I alla fall. För ett par veckor sedan skickade hon ett dm och frågade om jag ville ta en kaffe när hon ändå var här, i denna del av världen. EH JA. Egentligen jobbade jag en heldag, men såg till att ha både energi och tid över för detta möte.

Och som ni kanske anar, det var fantastiskt. Det var så sjukt inspirerande, mysigt och härligt. Men, jag tror faktiskt jag kommer berätta mer i veckans poddavsnitt (ni lyssnar va?) som kommer på fredag!

Tjohej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!