kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

En ovanligt varm helg i oktober var det äntligen dags. Jag och Rebecca (som ni ju hittar i den andra bloggsektorn här på Kaer), hade sedan i somras bestämt att ses. Vi kom på att Köpenhamn vore en drömmig plats och plötsligt slogs vi av tanken av att dra med lite andra härliga influensor (som Mia Skäringer säger).

Kajsa (@kajsanordin) hyrde in oss på det bästa Airbnb:t jag någonsin skådat. Eller ja, helt ärligt har jag aldrig bott på ett innan, meeeen, det här var magi. Centralt, högt upp i ett loft, stora ytor, varsin go säng och en (!), ja, en toalett. Jag var lite orolig där, men det gick faktiskt väldigt bra!

Det här var egentligen bara en liten teaser… Jag tänkte ge er mina bästa tips för en riktigt härlig second hand-weekend i Köpenhamn! Vad sägs om det va?

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!