kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Vad pysslar jag med nu för tiden kanske ni undrar? Jag hoppas väl lite att ni undrar eftersom jag inte varit här på JÄTTElänge. Längtat har jag dock. Men en dator som ej vill, en iPad som inte vill förstå programmen och en trött och ganska sliten själ som mest legat i soffan när hon varit ledig… Sååå kommer här ännu en uppdatering från mannens dator 🙂 

 

Jomen, jag sa ju upp mig i höstas! Från läraryrket. Ni anar inte hur GLAD jag är för det. Av så hemskt många anledningar är jag nu så tacksam att jag slipper skolan. Hemskt, och sant.

Istället ska jag få göra något jag drömt om länge. LÄNGE. Jag är med och driver en second hand som jag hoppas bara ska flyga! 

Här är den! Butiken alltså. Jag har ju varit med och drivit damsortimentet i drygt två år nu, men NU. Nu satsar vi!

Butiken är totalrenoverad och proppfull med second hand-godbitar. Vi har till och med målat golvet turkost ju! Om jag kommer trivas? Hehe – ja!

Jag är så lycklig över det här att jag knappt kan fatta att det är sant. Det känns… overkligt! Och jag känner mig så galet lyckligt lottad.

 

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!