kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Ett litet utflyktsmål och en dagens outfit

Vi är inget vidare på utflykter i vår familj, hemmagrisar som vi (verkligen!) är. 

Men, när tillfälle gavs, ja då for vi faktiskt ända bort till Mjöhult för att luncha och köpa must hos Kullamust

Här är jag, utanför då. Varför lyckas jag aldrig med en bra min? Jo, jag ska berätta varför. Jag pratar alltid när jag ber någon fota mig. Oh well, det viktiga för mig är ju ändå att min second handlade outfit syns!

För typ två år sedan köpte jag en jättefin Stine Goya-klänning, men ville egentligen ha den som kjol. Sagt och gjort, eh, typ. 

Jomen jag satte verkligen saxen i den. Ibland vet jag inte hur jag tänker, det är ju inte en billighetsklänning precis, hehe. 

Men, det blev ändå helt okej (även om jag sydde fast dragkedjan på helt fel håll och inte orkat ändra det än), så länge jag har något lite längre över.

Ganni-tishan är en sån som jag verkligen längtat efter. Sökt, men sådant ljus och sådan lykta. Tillslut hittade jag två stycken på Marketplace, från samma tjej. Jag köpte båda! 

Väst och skor är från vår second hand-butik och väskan är en sliten ATP som jag hittade i Labels we love-gruppen på Facebook. 

Det här kändes mest arty och därför fick denna bild också vara med. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!