Exklusiv makeover

När Miu Miu sätter sin högst personliga stil och prägel på gamla välanvända Levi’s plagg blir resultatet minst sagt både glamouröst och extravagant. 

Numera är det mer eller mindre kutym för alla modeföretag, i alla fall för de som vill behålla sin trendstatus, att satsa på mer hållbara och omtänksamma lösningar. Många experimenterar med detta på en mängd olika sätt. Det kan vara allt från nya material till remakes på osålda plagg från tidigare kollektioner. Det är fortfarande en otroligt lång väg kvar att gå för hela industrin och att skapa minikollektioner som minskar miljöslitaget är absolut inte räddningen. Det behövs fler och betydligt större satsningar än så. Men vad de mindre initiativen förhoppningsvis gör är att inspirera oss kunder till att både tänka och välja smartare och bättre. För numera finns det en hel del kul och annorlunda initiativ som poppar upp överallt.

Exklusiva modehuset Miu Miu har teamat upp med Levi’s för att återuppliva välanvända klassiker ur deras pre-loved sortiment. Här ser vi bland annat ikoniska 501:or och denimjackor från 80- och 90-talet som får nytt liv. Ett betydligt mer glamouröst sådant än vad de traditionella workwear plaggen vanligtvis förknippas med.

Vi gillar tanken och röstar för att fler kreativa människor återupplivar gamla favoritplagg på detta viset! Kolla här för mer inspiration!

Miu Miu + Levi's = sant

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!