”Folk gillar tips och tips har vi massor av!”

Greenfluensers, bloggare och nu också poddare. Finns det någonting som våra bloggers Filippa och Rebecca inte kan göra?

Hörrni, ni har ju massor på er modetallrik! Hur kom ni på att ni skulle ta steget ut i etern också?
– Vi har gjort en del projekt ihop sedan tidigare och insett att vi har en fin dynamik. Och eftersom att vi bor på två olika platser i landet har vi pratat rätt mycket i telefon och har insett att vi pratar rätt ihop. En podd kanske inte vore så dumt? Men som med allt i våra liv så växer saker fram, rätt sakta. Efter att ha bloggat här på Kaer ett tag kände vi oss redo för poddstudion.
 
Vad gör er podd liksom speciell?
– Vi är olika vilket gör att vi naturligt blir nyfikna på den andre och andres tankar. Det gör att våra samtal ofta blir oreflekterade och roliga. Humor är viktigt och vi försöker hålla oss ifrån pekpinnarna så gott det bara går. Stil och hållbarhet är ju två starka ämnen där de flesta har både en eller flera åsikter. Vi vill inspirera utan att skamma. Det är alltid OK att tycka olika så länge man aldrig stänger dörren för den andres tankar.

”Rebecca har en stark ironisk ådra som inte alltid pulserar i takt med Filippas fina godtrogenhet.”

 
Ni är ju väldigt olika stilmässigt, skiljer ni er åt i poddstudion?
– Inte särskilt faktiskt. Vi är nog båda lika oseriöst seriösa. Vi gillar när saker och ting hålls ihop, men är inte rädda för att låta samtalen sväva iväg. Och svävas det iväg för mycket så har vi en eminent poddklippare aka Emmanuel som rättar till. Rebecca har en stark ironisk ådra som inte alltid pulserar i takt med Filippas fina godtrogenhet. Det kan leda till roliga missförstånd och glada skratt i podden och något vi hoppas får stanna.
 
Berätta! Hur kan ett typiskt avsnitt se ut?
– Vi har alltid förberett ett manus i det ämne som vi ska diskutera. Sen har vi båda förberett varsina punkter/nedslag som vi ska ta upp. Därifrån låter vi samtalet flöda. Återkommande är dock att vi alltid kommer med tips inom den hållbara modevärlden, folk gillar tips och tips har vi massor av!
 
Podd-drömscenario?
– SPONS!

HÄR kan du lyssna på Stil & sånt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!