Sista dagen på året. Visst är det en bra tid för reflektion och att samla både stora och små framtidsdrömmar, visioner och tankar. Läs här vad vi är galet glada för från året som gått och vad vi med hjärta och värme välkomnar in i nästa år!

Årets BANG

2021 kommer för alltid att gå till vår personliga historia som året då vi äntligen startade Kaer. Idén och visionen har funnits inom oss, i tankar och hjärta, så länge. Att vi äntligen kunde lansera vårt drömprojekt för (bara!) några månader sedan har nästan varit för bra för att vara sant. Att vi dessutom redan fått så mycket positiv respons, galna mängder kärlek, medieutrymme och dessutom fler läsare än vi vågat drömma om – det kommer vi kunna leva på under en lång tid framöver. Därför vill vi rikta ett varmt tack från djupet av våra gröna hjärtan till alla er som stöttar oss, som hejar på oss, som hjälper oss att sprida vårt budskap och till alla som precis som oss gör sitt allra bästa för att ställa om till en mer hållbar och omtänksam livsstil. TACK och 2022 – vi är så redo för dig!

 

Sharing is KAERing

Därför vill vi dela med oss av några av våra nyårstankar. Ingen av oss är särskilt förtjusta i nyårslöften (vi vet ju alla hur det oftast går för dem, eller hur?!) men visst har vi tankar, drömmar, ml och visioner med året som kommer. Bland annat lovar vi självklart att bjuda er på fler inspirerande artiklar och nyheter och mer vettig fakta och information om allt som rör våra (och era!) hjärtefrågor. Ett annat mål vi gemensamt har är att se över vårt sparande. Det är ju extremt viktigt att våra investerade slantar stöder gröna framtidsbolag och ingenting annat, eller hur?! Det är ju lite av en djungel hur man ska gå till väga för att det ska bli rätt och därför lovar vi en tipsig artikel om just detta inom snar framtid. Lika mycket för vår egen skull som för er. För vi är ju på den här resan ihop. Ett annat och lite mer personligt löfte är att minska vårt eget matsvinn. För handen på hjärtat, så tror vi att vi har en hel del vi kan förbättra där. Oftast är det tidsbrist och vardagstress som gör att vi handlar för mycket eller bara ogenomtänkt och sedan ”glömmer” att göra något av de varor som ligger och väntar i kylen. Vi tror helt ärligt att vi kan halvera vårt matsvinn utan att göra annat än att organisera oss bättre. Det låter väl som en bra idé?! Är ni med på det? Lyckas vi alla dra ner på svinnet kan vi verkligen göra stor påverkan på miljö- och klimat.

 

Go big or go home

2022 är det riksdagsval. Och vi håller tummar och tår att det för miljö- och klimatfrågorna kommer bli det allra viktigaste valet någonsin. Vi har känt så vid flera val tidigare men nu märker väl även politikerna av det skarpa läget? Vi säger go big or go home. Vi behöver förändring och vi behöver det nu. Vi hoppas att få se tydliga tankar, lösningar och idéer när det gäller klimat och miljö och vi hoppas fler väljare än någonsin tidigare låter dessa frågor vara med och styra valet.  

 

Låt 2022 bli ditt år

Vi tänker så här: Vi gör alla detta till det bästa personliga året någonsin. Nu tänker vi såklart inte alls på yttre framgång utan inre värderingar. Vi gör detta till året då vi lyssnar på oss själva. Prioriterar oss själva. Tar hand om oss själva. Vi tittar inåt för att hitta vad vi längtar efter och drömmer om. Vi vågar satsa på oss själva och våra drömmar. Vi går utanför det invanda och vanliga. Gör vi detta på ett varmt, snällt och kärleksfullt sätt är det just dessa känslor vi kommer ge världen mer av. Och ju mer kärlek vi hittar i oss själva desto mer kärlek har vi till varandra, naturen och planeten. Och det är just därför vi tänker att det här är så viktigt. Är vi hållbara människor från insidan blir även vårt yttre fokus just det.

 

Vad vill du?

Vi vill såklart veta vad du önskar dig mer av! Allt innehåll vi skapar på Kaer gör vi för att inspirera och motivera er läsare (och oss själva såklart) – så tveka inte att höra av er med tankar och idéer om vad ni vill läsa mer om under det kommande året. Maila allt – både högt och lågt – till hello@kare.se Vi lovar att svara på alla önskemål!

 

Vi ser innerligt fram mot att få spendera ett helt nytt år tillsammans med er och är så redo för vad allt 2022 kommer föra med sig. Nu kör vi!

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!