Köp barnkläder i smarta kit

Mindre klimatavtryck, mindre gifter och mer prisvärt. Smarta webshoppen Minikit gör det superenkelt att handla second hand till kidsen!

Allt som förenklar det gröna livet får fem plus i vår bok och Minikit är precis ett sådant initiativ. Istället för att enbart sälja begagnade barnplagg styckvis sätter Minikit ihop fina, inspirerande och välmatchade klädkit – precis det som kan vara tidskrävande att hitta second hand. Du söker efter klädkit baserat på stil (Print and colour, Pink and power och så vidare) och därefter väljer du vilken storlek du är ute efter.  Allting som säljs kommer med en kvalitetsgaranti och samtliga plagg har synats i flera steg innan de kommer ut till försäljning. Dessutom är urvalet stort – här finns utrymme att vara selektiv och att hitta rätt. 

Minikit drivs av Josefin Runquist och Maja Andersson som båda har en kandidatutbildning från Textilhögskolan i Borås och en bakgrund från både små och stora klädföretag. Som så många andra briljanta affärsidéer startades Minikit då Maja och Josefin inte kunde hitta vad de själva sökte – ett enkelt sätt att handla begagnade barnkläder i rätt stil och storlek. En månad senare hade de köpt in ett halv ton baby- och barnkläder från föräldrar vars barn hade vuxit ur storlekarna.

Kolla in Minikit här!

Josefin Runquist och Maja Andersson. Foto: Minikit

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!