kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Lär dig fynda rätt – stylistens bästa tips!

Där står jag i min snygga kostym. För visst kan jag säga kostym även om den inte köptes ihop? 

Jag gillar det. Att jag hittar en del och sedan inser att den passar utmärkt med något där hemma, eller att jag senare hittar något som passar så sjukt bra till. 

Att bygga sin hållbara garderob tar tid. Och det är viktigt att låta det ta tid. Och så är det viktigt att ge sig ut på jakt för att verkligen hitta de där fynden! 

Här kommer några grymma tips för att hitta just fynden! 

♻️ Ha en önskelista liggandes i luren eller varför inte på ett fysiskt papper i plånkan. Vad önskar du hitta? Det kan vara stort som smått. 

♻️ Gå ofta och leta. Vet du att din lokala second hand får in mycket bör du gå en gång i veckan! Ja jag menar det! Det är just då de där unika fynden kommer fram! 

♻️ Se potential och möjligheter. Allt ser inte najs ut på galgen. Prova eller vänd dig direkt till vår bästa inspirationsvän i etern; @pinterest .

Sök direkt upp hur du skulle kunna styla eller använda det. 

♻️ Gå i olika butiker/sök på olika ställen på nätet. Ja, eller som att kolla på vår second hand-live ikväll kl 19.00 på @_familjenab_ -kontot!

Har du fler tips på hur du verkligen fyndar? 

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!