kaer-collective
Minimalist? Ja, visst! Rebecca inspirerar till ett enklare och mer avskalat liv. I dagens rusande tillvaro vill hon vara en envis, men ack så angenäm, bromskloss. Hos Rebecca bjuds det på tips på hur du blir en medveten shoppare, klädvård, själavård samt en och annan decluttering.  
Instanamn: @rebecca.beige

Det har varit tyst här ett tag. Helt oavsiktligt tog jag en paus med allt som har med www att göra. Eller oavsiktligt och oavsiktligt. Jag blev sjuk, någon luftrörskattarshistoria som aldrig gav med sig. Och eftersom att jag hostade Gula-Blend-Hostan så fort jag well… andades, så vågade jag knappt gå ut. Och ni vet vad som händer när man knappt går ut? Man hittar inget innehåll värt namnet att skriva om. Vad som mer händer när man får 0 yttre stimuli är att man blir deppig. Och är man deppig skriver man inte. Ja, ni fattar. Nu har jag återhämtat mig både i lungor och sinne och redo att ta mig an www igen. 

 

Så först ut- en recap!

Jag har haft mycket tid åt att garderobsplanera. Kan varmt rekommendera SEAM för detta. En app där du laddar upp dina plagg. Överskådligt och lättanvänt och möjliggör dessutom det bästa som finns- DISTANSPLANERING! Du kan planera dina outfits UTAN att stå och hänga framför galgarna.
Som här t ex. Ser ni hur jobbigt jag har det? Hålla på och hänga sådär framför kläderna...
Jag har sett First Aid Kit live på Skandinavium. Vilken upplevelse. Njöt varenda sekund och DET mina vänner är en bedrift med tanke på min hjärnas sönderscrollade fokusspann.
Som jag har tagit min an kulturvärlden då! Här är en bild på mig och min kompis Maria före Operaföreställningen Cabaret. Den kan jag också varmt rekommendera.
För cirka ett år sen köpte jag på mig ett gäng jeansjackor second hand. Lite slitna och fläckiga (och vackert nerklottrade) skulle de få bli nya jeansplagg. Så nu har jag sytt mig en jeansjacka av 7 olika jeansjackor med diverse utslitningsgrad. Bild på den kommer i ett senare inlägg!
Jag köpte hem jordens finaste pärlhalsband från Vestiaire. Väntar med spänning på leverens!
Jag har spenderat skatteåterbäringen på blekning och toppning.
Men se så bra det blev! Och här tillsammans med en av mina bästa Matrix-outfits.
Och det har vilats, det har det. Något som jag förvisso alltid gör, men extra mycket Q1 2023. Jag är utvilad (nåja) och redo att entra www igen. Hej så länge!

3 Comments

  • Skönt med bättring av hälsan!
    Är så nyfiken på er japanska säng, byggt själv? Är det en japansk futonmadrass ni har också? Berätta mer!😊🌞

    • Hej Petra!
      Åh den är köpt och inte byggd. Jag minns inte företaget just nu, men jag minns att de hade många flera varianter av just ”japanska/låga” sängar. Googla som kommer det säkert fram! Madrasserna är från vår gamla säng, passade lika bra. Sen har jag klätt själva bottenmadrassen med ett vitt linnetyg. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!