Maiapp får dina kläder sålda

Det är ingen hemlis att vi älskar alla initiativ som gör det cirkulära livet enklare och smidigare. Maiapp är precis ett sådant och vår nya favorit!

Känns det ibland lite övermäktigt att börja onlinesälja saker i garderoben? Fixandet, frågorna, prutandet, skickandet … Yes, det är lätt att låta de där guldklimparna hänga kvar ett tag till. Smarta Maiapp löser allt det där knöliga åt dig på ett väldigt smidigt sätt. Allt du behöver göra är att ta snygga bilder på sakerna du vill sälja – här gäller kläder och accessoarer med ett högre andrahandsvärde och alltså inte basplagg från fast-fashion varumärken, kläder i dåligt skick och saker där nypriset var under 300 kr. Efter plåtningen laddar du upp dina bilder med kort information om plagget och efter en värdering väljer du om du vill sälja eller inte. Om du säger kör bara kör tar Maiapp över det mesta härifrån. De publicerar ditt plagg på flertalet passade säljkanaler, såsom FB-grupper, Tradera och Vestiaire Collective och dylikt. Allting sker i deras namn och du behöver med andra ord inte ha någon kontakt med potentiella köpare. Annonserna förnyas och justeras kontinuerligt och när ditt plagg är sålt skickar de hem en fraktpåse till dig. Så snart plagget är skickat får du en Swish med 80 procent av säljpriset. Svårslaget smidigt, eller hur? Du hittar Maiapp här!

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!