Miljösnälla mobilskal

Färdig med ditt gamla mobilskal? Släng det på komposten! Japp – du läste rätt. A Good Company har skapat växtbaserade och ursnygga mobilskal med ett helt cirkulärt tänk. Detta vill du inte missa!

Kan det verkligen stämma – helt växtbaserade mobilskal? Jodå. Och inte bara det – de är framtagna med minsta möjliga miljöpåverkan i åtanke. Tanken är dessutom att du ska använda det länge och när du är klar med det kan du antingen enkelt kompostera det i trädgården eller använda dig av företagets cirkulära modell där de erbjuder dig att skicka tillbaka skalet och få ett nytt till en minimal kostnad. Väljer du alltså att investera i ett mobilskal från A Good Company gör du miljön en jättetjänst och du har, i princip, enbart en engångskostnad för skalet. Därefter kan du använda A Good Loop systemet för att förnya din mobils utseende när du önskar.

Men det är inte bara avsaknaden av plast som är värt att notera. Den växtbaserade råvaran är ekologiskt odlad här i Sverige, printsen är framtagna lokalt och handmålade med miljösnäll färg, fabriken som skapar skalen finns i närområdet och transportvalet Eco delivery med klimatkompensation finns tillgängligt för alla produkter.

A Good Company är ett företag att hålla koll på – de jobbar efter devisen att plastens era är förbi och att det måste bli ett slut på slit – eller numera snarare köp – och släng mentaliteten. De har just nu även en del andra produkter i sitt sortiment och något säger oss att deras engagemang inte kommer sluta här. Stay tuned! 

Växtbaserat och miljösnällt mobilskal, 359 kr.

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!