Mimimarket Studios – sälj på smart sätt!

Made to order-försäljning av kläder och accessoarer gjorda helt av spilltyger – allt via digitala popup-events. Minimarket Studios har hittat ett smart sätt att sälja exklusiva plagg på hållbart sätt, till schysta priser dessutom.

De allra flesta har koll på Minimarket som ett av våra allra mest populära barnklädesmärken. Sedan starten 2006 har märket hunnit grena av sig inom damkläder, hattar, skor, porslin och dörrar (!) – spana in den kreativa syskonskarans portfolio här.

Sedan en tid tillbaka säljer även Minimarket riktigt snygga och made-to-order-produkter via sin Instagram på särskilda pop up-events. Allt som säljs under eventen är tillverkat av tillvaratagna spilltyger och här går det att göra riktigt coola klipp. Under de tre senaste sälj-eventen har man krängt kostymer, hattar och halsdukar och nu undersöker man även möjligheten att sälja märkets populära skor på samma smarta och högst hållbara sätt. För att få full koll på vad, hur och när det är dags för nästa popup-event, följ Minimarket Studios här!

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!