”Det får bära eller brista – det här är något som jag måste göra. Det går inte längre att se på hur vi förstör för oss själva, varandra och planeten. Jag vill förändras och jag vill inspirera andra till förändring.
Ur den känslan växte Kaer fram.”

Sarah Thörnqvist, grundare

Kaer är ett onlinemagasin där du hittar det mesta som har med en mer engagerad och miljösmart livsstil att göra. Här får du en bred mix av innehåll med fokus på mode, skönhet och livsstil – självklart med utgångspunkt i att vi alla vill göra fler och mer hållbara vardagsval. Vi tror att du är precis som oss; du vill göra smartare och bättre val för vår gemensamma framtid och för miljön, men ibland räcker varken tid, inspiration eller motivation till. Det är precis här som Kaer kommer in, som en enkel och informativ guide till fler och bättre möjligheter. 
 
 Kaer.se ger vi dig det mesta du kan önska när det kommer till intressanta nyheter, spännande intervjuer, smarta tips, medvetna varumärken och nya produkter. Här lyfter vi stort, smått, lokalt och globalt med förhoppningen att positiv inspiration genererar omtanke och hållbar förändring.

Nä, det är inte våra hållbara shoppingval som kommer att rädda planeten, trist nog. Det övergripande ansvaret ligger hos politiker, makthavare och företagsledare. Men det hindrar inte oss från att göra klokare enskilda val och få våra egna klimathjärtan att slå aningens lugnare – för stunden och på längre sikt.

Målet med Kaer är därför att intressera, inspirera och engagera kring våra val, vanor och vår livsstil och på så sätt bidra till en mer varaktig utveckling. Vi startade Kaer för att vi tror att stil och hållbarhet kan – och bör! – samexistera och vi är ganska övertygade om att du delar vår vision. Ju fler vi är som ställer om, desto större påverkan. Så enkelt är det faktiskt.

It is cool to Kaer!

We Kaer!

Jennie Shackleford är innehållsskapare och ansvarig för sociala medier på Kaer. Under 15 år har hon frilansat som journalist och redaktör i magasinsvärlden – främst med fokus på livsstil, trender och populärkultur. Hon spenderar alltför mycket tid på sociala medier och genom åren har hon blivit en mästare på att scrolla fram nya trender, intressanta fenomen och spännande personer. 

 

Sarah Thörnqvist är grundare och chefredaktör för Kaer. På kaer.se är hon kreativ projektledare, innehållsskapare och föredragshållare. Hennes styrka är att guida och inspirera inom mode och livsstilssegmentet – med hållbarhet i fokus. Sarah har tidigare varit modechef på tidningen Femina men valde att hoppa av för att fokusera på drömmen att inspirera världen till att bli en mer omtänksam och hållbar plats.

 

Både Sarah och Jennie arbetar på frilans- och projektbasis med flertalet andra kunder och uppdragsgivare inom olika segment.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jobba tillsammans?

Kaer strävar efter att skapa engagerat och genuint innehåll. Vi har alltid behov av frilansare med roliga ideer och nya inputs. Maila oss jättegärna på hello@kaer.se om du vill bli en del av Team Kaer!

Föutom att skapa content och göra onlinetidning hjälper vi små och stora företag att ställa om och kommunicera ett mer hållbart budskap. Vi har ett brett nätverk av kontakter och frilansmedarbetare som vi jobbar tillsammans med på olika projekt. Är du sugen på att samarbeta? Hör av dig på hello@kaer.se!

Work with Kaer? We love helping businesses with their authentic and sustainable message and profile. Don’t be a stranger – get in touch!

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!