Pre-loved online

Det finns inget mer miljösnällt sätt att shoppa än second hand – och utbudet där växer ständigt! Här är några vintagebutiker online vi mer än gärna kollar in.

Att second hand och pre loved numera är en trend och till och med en livsstil för många är det väl ingen som missat. Det poppar hela tiden upp nya möjligheter att shoppa gammalt och modegraden på de kurerade utbuden ökar ständigt.

Många drar sig fortfarande för att köpa second hand eftersom de har svårt att hitta vad de gillar och vad som passar dem. Därför är alla välsorterade onlinebutiker ett perfekt alternativ – här är det redan någon annan som valt ut godbitarna och presenterar dem snyggt och tydligt. Kolla in några av våra favoriter här.

Retold

Second hand-shop baserad i England med ett modernt, minimalistiskt och väldigt trendigt utbud. De har dessutom en preferens för naturliga och hållbara material som siden och ull. Det gillar vi!

Bilder: Retold Vintage

Mother Vintage

Pre-loved klassiker med en feminin touch. Här hittar du ett brett utbud av plagg och accessoarer där inspirationen är hämtad från grundarnas mammors garderob, anno 70- och 80-tal.

Bilder: Mother Vintage

The Nines Vintage

Underbara vintagesmycken med fokus på godbitar från 60- och 90-talet. Här hittar du allt från snygga armband till trendiga halsband – en riktig guldgruva!

Bilder: The Nines Vintage

The Level

Här hittar du plagg med en både minimalistisk och maskulin touch. The Level är baserade i Portugal och bjuder på allt från herriga kavajer till tidlösa trenchcoats.

Bilder: The Level Store

ReSee

Hit ska du vända dig om du vill handla riktiga lyxvaror. De har ett brett utbud av lyxmärken och lyfter tidigare älskade exklusiva handväskor lite extra.

Bilder: ReSee

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!