Rotation i garderoben

Äg din stil men inte dina kläder. Gillar du det konceptet ska du kolla in svenska Routine som med ett enkelt medlemskap erbjuder dig både variation och rotation i garderoben. Spännande, eller hur?!

Fler och fler intresserar sig för nya sätt att skapa en uppdaterad och samtidigt mer hållbar garderob. Nytänkande och spännande lösningar poppar upp överallt. Att hyra eller prenumerera på plagg varje månad börjar bli ett alternativ som tar allt mer plats. Eftersom branschen är relativt ny får du helt enkelt testa dig fram till vilken lösning som passar dig, ditt behov och din stil allra bäst.

Vi gillar svenska Routine. Det är en kläduthyrningstjänst där blir du medlem för 695 kr/månad. Då får du fritt hyra tre olika plagg i månaden och du väljer själv vilka. De skickas sedan gratis hem till dig och i ditt abonnemang ingår det dessutom ett fritt byte i månaden där du kan välja att byta ett, två eller alla tre plaggen. Alla plagg är försäkrade och det ingår både lagning och tvätt – allt för att göra det så tryggt och enkelt som möjligt för dig som kund. Hos Routine hittar du ett brett utbud av nordiska designers men självklart finns där också andra godbitar att välja bland. Totême, Filippa K, Acne Studios, Stine Goya och Ganni är några av märkena de hyr ut. Nyheter fylls ständigt på och visst skulle det här kunna vara en smart lösning för att skapa både variation och rotation i din egen garderob?

Snygga hyrplagg från Routine.

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!