kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Skippa kassa ovanor och gör nya val

Det sägs ju att det tar sex veckor att få in en ny vana. Samtidigt vet jag – med otroligt mycket erfarenhet – att vi människor är extremt anpassningsbara. 

 

Så atte… KBK?!

 

För säg, att du har en ganska kass ekonomi. Självvald eller ej, men ofta inser du rätt snabbt att second hand och loppis, det är najs! 

 

Eller säg att du börjar inse att vår värld står i brand. Livet för kommande arvingar kan bli riktigt kasst, vi måste göra något NU! 

 

Kanske känner du på djupet för människor. Människor som inte har det lika bra som vi. Vad kan jag göra för dom? 

 

Jag tror många invanda vanor kan brytas med ett nytt tankemönster. Vad brinner jag för? Vad vurmar jag för? Vad längtar jag efter? 

 

🌱 Att börja handla second hand istället för nyproduktion är absolut att ändra sina vanor.

 

🌱 Du väljer en second hand istället för h&m när suget tilltar.

 

🌱 Du surfar in på sellpy istället för zalando. 

 

🌱 Du förlikar dig med utbudet, nöjer dig.

 

🌱 Du lägger mer tid på att hitta något bra istället för att slentrianshoppa bara för att.

 

🌱 Du väljer med omsorg eftersom du vet att du inte kan lämna tillbaka eller reklamera (be/villhöver jag verkligen det här?)

 

🌱 Du blir mer kreativ pga you have to! 

 

🌱 Det handlar ofta om att göra om i schemat, skapa utrymme, tid men också mindset. 

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!