Letar du efter en omtänksam present till nyblivna föräldrar? Kanske är du nybliven förälder själv? Då vill vi slå ett varmt och grönt slag för Skogen Baby. 

Skogen Baby gör miljövänliga nappar som är designade, tillverkade och förpackade i Sverige. Nappen –som är superfin dessutom – är tillverkad av träbaserat material som är 97 procent förnybart, CO2-positivt och hållbart. Även förpackningen är gjord av återvunnet papper och dina förbrukade nappar skickar du tillbaka till till Skogen Baby, då de återanvänds till och blir till nya nappar. 

Baby-biten är med andra ord rätt solklar, men skogen då? Var kommer den ifrån?  Jo, för att ge tillbaka så mycket som möjligt planterar Skogen Baby även sin alldeles egen skog – för varje napp som säljs planterar de ett träd. Du kan till och med se exakt var ditt nappträd är planterat. Snacka om en extra fin dimension till en eventuell present!

Här kan du läsa mer om Skogen Baby och här kan du kolla in den växande napp-skogen. Fint, eller hur?

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!