Sov utomjordiskt gott!

Det ska vara mysigt att lägga sig och hur härlig blir inte sängen med ett E.T bäddset – helt i ekologisk bomull? Kanske en bra present till någon lite mindre i jul?

Det är lätt att lägga fokus på kemikaliefritt och ekologiska material när det kommer till kläder och sedan glömma av att det faktiskt gäller att ha bra koll på alla former av textilier. När det gäller sängkläder, framför allt till barnen, känns det extra viktigt att välja bra material. Svenska Mini Rodini lägger stort fokus på att skapa kollektioner med hög hållbar standard. Deras sängkläder (som funkar lika bra i vuxna sängar som i barnens rum) är producerade av GOTS-certifierad ekologisk bomull. GOTS är den strängaste märkningen när det kommer till att inte tillåta några giftiga kemikalier samt att se till så att all produktion sker under schyssta och rättvisa förhållanden. Ett bra val för människor och miljö helt enkelt.

Mini Rodinis samarbete med Universal Pictures International har resulterat inte bara i sköna sängkläder utan också både pyjamasar och plagg för små snälla utomjordingar.

Bäddset 600 kr.
T-shirt 320 kr.

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!