kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Jag har landat i Göteborg och checkat in på hotellet som bokats och betalas av Göteborg & Co (inte stad som jag skrev igår hehe). 

Här ligger jag nu i sängen med datorn och kollar på Ernst. Har aldrig kollat på Ernst men det var ju trevligt. 

Jag åkte buss hit idag och det visade sig att Rebecka och Fiona också satt på den.

Att dra iväg på en sån här grej, att jobba på det här sättet, är verkligen så nytt för mig och vem vet om det kommer fortsätta. Eller om jag kommer låta det? 

Bo hotell (asså, jag ÄLSKAR hotell, det kommer jag inte hymla om!), få all mat och ja, annat betalt. Det är galet vilken lyx!

Men roligast av allt är att jag ska få betalt för att traska runt i hållbara Götet. Tro det eller ej, men Göteborg verkar vara en av få städer som verkligen satsar på hållbart mode, och annan hållbarhet. ÄLSK på det.

Aja, häng med då vetja! Snart ska vi ha möte i lobbyn! 

Puss å kram och lämna gärna en kråka här om du läser, för vad vet jag, kanske inte gör?! 😀 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!