kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Tänkte testa Bruns – är det hållbart?

Visst är det roligt. Jag har cyklat förbi Bruns fabrik i Landskrona huuuur många gånger som helst – men aldrig förstått vad det var. 

Sedan såg jag en instakompis göra ett samarbete med dom, forskade lite på ämnet och såg att produkterna tillverkas i Landskrona – där bor ju jag! 

Men än är jag inte hooked. Nu har jag vetat om produkterna länge, men inte köpt något än. Jag önskar att fler kunde berätta för mig om de är bra! Har du testat? Funkar det på lite halvlockigt hår som jag har? Blir det bra liksom?

För de kostar ju. Jag är inte så sugen på att köpa så dyra om de liksom inte blir bra…

Anyhow, det är roligt att de görs i min hemstad, ett stenkast från oss till och med, och att de är så stora i Sverige, och jag knappt märkt dom!

Det blir väl lätt så också, att när det är för nära en så missar man det liksom…

1 Comment

 • Hej Filippa,

  Så kul att du bor i Landskrona!
  Vi hade gärna velat bjuda in dig till vår fabrik så kan vi berätta mer om oss, våra produkter och vårt hållbarhetstänk. Hör gärna av dig till en av våra grundare Cecilia på hennes mail: cecilia@brunsproducts.com om det låter intressant. Du är varmt välkommen in när det passar dig.
  Produkterna passar mer än perfekt till halvlockigt hår 🙂
  Trevlig helg!
  Mvh,
  Ella på BRUNS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!