kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Tänk att vi snart får börja summera det här året. Det är något jag verkligen älskar att göra! Tänka tillbaka, drömma lite, kanske skämmas lite? Bäva. Se med tacksamma ögon, med ögon som lärt sig något nytt.

För helst ser jag det så, att jag lär mig något nytt för varje år som går. Tänker du så?

Jag har lärt mig otroligt mycket i år. Men antagligen lika mycket som alla andra år. Jag minns ju till exempel när jag fick barn, då lärde jag mig ganska snabbt att jag INTE är en härlig människa om jag ska ta nätterna. Jag kan ta tidiga morgnar, men inte nätter. Och tack och lov hade jag en man som gillade (?) att natta skrikande barn om natten…

Under pandemin lärde jag mig att jag inte alls var ett socialt monster, som jag alltid trott. Jag älskade visst att vara hemma, gärna ensam eller med lilla familjen. Kanske för att jag alltid haft yrken som krävt enormt mycket socialt av mig? Jag vet inte. Men det var skönt att lära sig, för plötsligt började jag kunna hantera min stress bättre. Bra va?

Det här året har jag lärt mig hur viktigt det är att ha vänner som ger mig energi, inte bara drar. Vänner runt mig som också älskar sånt som jag älskar, men också vänner som bara älskar mig. Hehe, jamen ni fattar va?

I år har jag fått många nya vänner, och det tackar jag internet för. Det är häftigt att se olika typer av vänskaper växa fram såhär. Och nu för tiden har jag flera superviktiga kvinnor i mitt liv, en del träffar jag veckovis, andra över internet, en del någon gång i månaden.

Jag tänker att min lista kommer göras längre… Men det får jag klura lite på. Vad har du lärt dig i år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!