Välkommen till Kaer

Vi kallar oss Kaer för att vi bryr oss. Om en hel massa saker men framförallt om varandra, oss själva och planeten. Vi har en längtan efter att göra mer rätt – att faktiskt ta de där besluten och göra de där valen som är lite jobbigare och lite mindre smidiga men som gör gott ända in i hjärtat.

Förstår du hur vi menar?

Att välja rätt ska inte vara svårt och vårt mål är att få dig lika peppad och intresserad som vi är av att göra fler, bättre och mer medvetna val. Allt för att gagna både människor och planeten. Vi gillar varken pekpinnar, förbud eller ”måsten” utan litar fullt på att du tar med dig det som passar dig och ditt liv. Vi finns för att det ska vara lätt och roligt att hitta inspirerande tips och nyheter kring ett mer hållbart och eftertänksamt sätt att leva.

Kaer är skapat av kvinnor och verkar för kvinnor – med syftet och drömmen att skapa en bättre värld. Vi är nyfikna, icke-dömande och har öppna sinnen. Vi påstår inte att vår väg är den enda rätta – men vi är väldigt säkra på att vi alla måste hjälpa till för att skapa bättre förutsättningar för planeten och mänskligheten. Vi är här för att inspirera, väcka tankar och skapa uppmärksamhet kring en mer hållbar och kärleksfull vardag.

Vi skapar innehåll vi själva vill fördjupa oss i och framkallar intresse kring ämnen vi brinner för och lyfter gärna både märken och människor som gör världen till en lite bättre plats. Vi vill presentera nya möjligheter och alternativa vägar.

Kort och gott så är vi ute efter att göra skillnad i en värld som snurrar fort och där det ibland är alldeles för lätt att glömma det som faktiskt är allra viktigast. Vi vill helt enkelt väcka tankar och känslor som får hjärtat att växa och själen att jubla.

Gillar du hur vi tänker – är vi mycket glada att du är här.

Det är tillsammans vi kan göra skillnad!

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!