Kaer – för en hållbar livsstil

Kaer är ett onlinemagasin där du hittar det mesta som har med en mer engagerad och miljösmart livsstil att göra. Här får du en bred mix av innehåll med fokus på mode, skönhet och livsstil – självklart med utgångspunkt i att vi alla vill göra fler och mer hållbara vardagsval. Vi tror att du är precis som oss; du vill göra smartare och bättre val för vår gemensamma framtid och för miljön, men ibland räcker varken tid, inspiration eller motivation till. Det är precis här som Kaer kommer in, som en enkel och informativ guide till fler och bättre möjligheter.  


 Kaer.se ger vi dig det mesta du kan önska när det kommer till intressanta nyheter, spännande intervjuer, smarta tips, medvetna varumärken och nya produkter. Här lyfter vi stort, smått, lokalt och globalt med förhoppningen att positiv inspiration genererar omtanke och hållbar förändring. Nä, det är inte våra hållbara shoppingval som kommer att rädda planeten, trist nog. Det övergripande ansvaret ligger hos politiker, makthavare och företagsledare. Men det hindrar inte oss från att göra klokare enskilda val och få våra egna klimathjärtan att slå aningens lugnare – för stunden och på längre sikt.


Målet med Kaer är därför att intressera, inspirera och engagera kring våra val, vanor och vår livsstil och på så sätt bidra till en mer varaktig utveckling. Vi startade Kaer för att vi tror att stil och hållbarhet kan – och bör! – samexistera och vi är ganska övertygade om att du delar vår vision. Ju fler vi är som ställer om, desto större påverkan. Så enkelt är det faktiskt.

It is cool to KAER!

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!