Vindsäkert i återvunna material

För att minska inköp av nyproducerade plagg är det bra att välja multivarianter som funkar för flera olika tillfällen. För dig som är ute mycket är en vindjacka oftast ett smart val för garderoben – väljer du dessutom en i snygg tappning har du en perfekt vardagsjacka även för andra tillfällen

Oavsett om det är äventyrssuget, skogspromenaden eller joggingrundan du suktar efter är en smart vindjacka en bra investering. Satsar du på en modell i lättviktsmaterial är det ett riktigt smidigt plagg att alltid ha i väskan. Dedicated är ett svenskt märke som lägger stor vikt vid materialval och har skapat en snygg och praktisk vindjacka av certifierad återvunnen polyester. För att den även ska fungera som vattenavstötande är den impregnerad med Bionic Finish Eco som är ett miljövänligt alternativ för att skapa en vattenavvisande yta. Vill du läsa mer om jackan och märket ska du kolla här.

Pris 999 kr

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!