kaer-collective
I Filippas färgglada feed hittar du en inspirerande  blandning av hållbara stil- och modetips. Hon har svart bälte i second hand-shopping och är proffs på att tänka medvetet kring mode och konsumtion. Hos Filippa är det helt fritt från pekpinnar men bered dig på en brinnande känga till modevärlden emellanåt.
Instanamn: @fairfashionistafilippa

Jahopp, imorgon smäller det! 

Jag far mot Göteborg (om jag kommer fram?!) med Bus4you och är mest orolig över om det 1) inte finns toalett på bussen 2) om det är översvämningar överallt.

Sedan ska ju tilläggas att jag 1) knappt varit i Göteborg och fick typ svindel när jag försökte läsa kartan 2) är ganska så… hemskt dålig på just festival.

Jag älskar musik, det gör jag! Men jag kan aldrig några artister eller texter, men diggar gör jag ju! Jag älskar Cleo också (hens the t-shirt) och hon spelar på lördag. Kanske jag kan gå på den!

Nu är ju fallet så att jag egentligen åker till Götet för att göra ett samarbete med Göteborg stad. 

Det känns otroligt privilegierat och lyxigt och samtidigt som jag just nu är rätt så nervös för dagarna så känner jag också enorm glädje!

Så! Jag tänkte att jag ska försöka avlägga en lite längre rapport här på bloggen om kvällarna, och så blir det ju lite småinlägg på insta såklart.

Om du nu läst sådär långt, kan du inte tipsa mig om vad jag borde gå och lyssna på? Okej, då hörs vi! 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kaer är ett onlinemagasin som vill uppmuntra till mer genomtänkta vardagsval. Att göra skillnad behöver inte vara svårt – tillsammans skapar vi förändring!